Uusi agentti ja uusia artisteja Rockhopperin edustukseen

Rockhopper Agencyn vahvuuteen on liittynyt kulttuurin ja ravintola-alan sekatyöläinen Maria Olin-Bolin. Marian tausta on kulttuurituotannon parissa sekä ravintolan ohjelmapäällikkönä, joten hän tuo mukanaan kokemusta ja näkemystä asiakkaan puolelta.

Marian mukana Rockhopperin edustukseen siirtyy Sofia Tarkkanen Trio, Helena Haaparannan Helo duo sekä Mind of Doll.

Sofia Tarkkanen on raikas tuulahdus Suomen musiikkikentällä. Vahva, sielukas soul-tulkinta sekä laajan instrumenttikirjon taitaminen tekee Sofiasta kiehtovan esiintyjän.

Helo on hehkuvan upea duo, jonka muodostavat musiikin säkenöivä monitoiminainen ja tuhattaituri Lotta Ahlbeck sekä sielukkaana tulkitsijana tunnettu aito ja vahva laulaja-lauluntekijä Helena Haaparanta. Viulu olallaan ja kantele kupeillaan Lotta ja Helena kajauttavat ilmoille sekä omia että tunnettuja sävelmiä omintakeisella tyylillään, josta uhkuu Helottava naisenergia ja rakkaus musiikin tekemiseen.

Mind of Dollin musiikkia on luonnehdittu aidoksi katurockiksi. Pyörää ei ole lähdetty keksimään uudelleen, vaan bändi kunnioittaa rockperinteitä omalla tyylillään ja esikuvilleen uskollisena. Bändin yhteydessä on mainittu vaikutteita mm. Hanoi Rocksista, Backyard Babiesista, The Hellacoptersista, Smackista ja Motörheadista.

”Rockhopper Agency on mielenkiintoinen uusi toimija. Ohjelmatoimisto, jossa pääsee tekemään töitä lahjakkaiden ja lupaavien uusien artistien kanssa mukavan rennossa ja ammattitaitoisessa porukassa”, Maria kommentoi.

Sofia Tarkkanen Trio:
https://www.facebook.com/sofiatarkkanenofficial

Helo:
http://www.heloband.com
https://www.facebook.com/helottaa

Mind of Doll:
http://www.mindofdoll.com
https://www.facebook.com/mindofdoll

Yhteystiedot:
Maria Olin-Bolin
email: maria@rockhopper.fi
puh: 040 594 3444
<a href="http://rockhopper why not try here.fi/”>http://rockhopper.fi
https://www.facebook.com/rockhopperagency