Hanging Garden, Atlases ja Palehørse tammikuussa Kaaoszine-minirundille

Hanging Garden ja Atlases lähtevät tammikuussa tien päälle esittelemään uusia albumejaan ”KKKKK albums by Kaaoszine” -nimen alla kulkevalle minikiertueelle. Molempien yhtyeiden tuoreet pitkäsoitot nappasivat kotimaisen Kaaoszinen arvioissa täydet viisi K:ta eli täydet pisteet. Hanging Gardenin ”The Garden” on pitkän uran tehneen yhtyeen kahdeksas ja ”Between The Day & I” Atlasesin kolmas albumi.

Kiertueen voi nähdä seuraavilla paikkakunnilla:
19.1. Nirvana Bar, Turku (Liput vain ovelta)
25.1. On The Rocks, Helsinki LIPUT
27.1. YO-Talo, Tampere LIPUT

Jokaisella kolmella keikalla erikoisvieraana nähdään vastikään uuden ”Hunting Grounds” -albuminsa julkaissut voimatrio Palehørse. Lisäksi Turussa neljäntenä bändinä lavalle nousee death n’ roll akti Black Royal.

Albumeista sanottua:
”The Garden on vaikuttava ja mykistävä kokonaisuus” (Hanging Garden: The Garden) Lue koko Kaaosinen arvio
”Kun rikkinäisestä tuli täydellinen” (Atlases: Between The Day & I) Lue koko Kaaoszinen arvio

Melankolisen metallin lähettiläs Hanging Garden on noussut pitkäjänteisellä työllä ja yhä vahvemmilla näytöillään genren kärkinimien joukkoon koko maailmassa. Kahdeksanhenkiseksi kasvanut kokoonpano on pitänyt yllä tiheää julkaisutahtia, mutta keikkailllut toistaiseksi säästeliäästi. Uljaasti soivan yhtyeen live-esiintyminen on tapaus isolla T:llä, jonka jokaisen rosoisen kauniin musiikin kuuntelijan kannattaa laittaa kalenteriin.

Atlases otti kolmannella albumillaan ”Between The day & I” irtioton alkuaikojen post metallista, terävöitti ilmaisuaan ja  teki yhden kuluvan vuoden kiehtovimmista levyistä. Atlases toteuttaa livenä murskaavan, hauraan ja vivahteikkaan äänimaiseman kontrastin, jonka kruunaa kolmen laulajan käyttö. Tämä kaikki vyörytetään kuulijan korville ilman taustanauhoja.

Musiikillinen kameleontti Palehørse on genrerajoista piittaamaton seikkailija, joka on pitänyt maailmanluokan materiaalillaan yhtyeen nimeä ihmisten huulilla jo pitkän aikaa. Yhtyeen musiikissa yhdistyvät kekseliäisyys, kunnianhimoiset kappaleet ja pistämättömät melodiat. Palehørsen skaala ulottuu aavikkorockista popohtavien melodioiden kautta progressiiviseen metalliin.

Black Royal luottaa rouhean eteenpäin rullaavan death metallin ja rock n´rollin vastustamattomaan liittoon. Yhtyeellä on hämmästyttävä kyky tehdä suoraviivaisista palasista selkäytimeen asti tarrautuvia kappaleita, jotka ovat enemmän kuin osastensa summa.

Hanging Garden
Instagramissa
Facebookissa
Bandcampissa

Atlases
Instagramissa
Facebookissa

Palehørse
Instagramissa
Facebookissa

Black Royal
Instagramissa
Facebookissa