Bluesin haamuja ja vuoden kovin punklevy

Bluesin haamuja ja vuoden kovin punklevy

 Cajonilla rytmitetystä folk-punkista sekä laatikkorummulla auotuista silmäkulmista tuttu The B And The Band vaihtoi perulaisen perinnesoittimensa rumpuihin ja suuntasi French Filmsiä tuottaneen Valtteri Väänäsen kanssa autioituneen Blues-ravintolan vintille. Vanhan baarin raunioihin rakennettiin studio ja lopputuloksena on vuoden kovin punk-levy – ainakin tähän asti.

The B And The Band äänitti heinäkuussa toisen pitkäsoittonsa, Ei tää ain voi olla näin. Albumi julkaistaan perjantaina 5.2.2016 (Vuohi Media). Levyn musiikki yhdistää tunnisttavalla tavalla punkin energian ja raa´an tekemisen meiningin akustisen kitaran sävyttämään folk-soundiin. Levy on ajankohtainen paitsi sanoituksiltaan, myös omintakeiselta otteeltaan tehdä suomenkielistä vaihtoehtomusiikkia. Bändillä on vahva, oma tapansa tehdä musiikkia – ja se saa nyt näkyä ja kuulua.

The B And The Band kiertää kevään aikana Suomen kaupunkeja ja maakuntia, ja keikkakevät huipentuu toukokuussa Tavastian keikkaan 25.5. Levyjulkkareita juhlitaan Järvenpään Uuno-baarissa 6.2.

Folk’n’punk’n’rock’n’roll!

THE B AND THE BAND:
http://www.thebandtheband.fi
https://www.facebook.com/tbatbmusic/