Tulkoon joulu osa 2: Irina ja Jore Marjaranta konsertoivat Lakeuden Ristissä

Irina ja Jore Marjaranta konsertoivat joulun odotuksen tunnelmissa Seinäjoen Lakeuden Ristin kirkossa lauantaina 2. joulukuuta. Konsertti jatkaa Tulkoon joulu -konserttisarjaa, jonka ensimmäinen osa toteutetaan 1.12. Kallion Kirkossa Helsingissä Irinan ja Knipin voimin.

Tulkoon joulu -konserteilla artistit tarjoavat tunnelmallisen tavan ryhtyä joulunodotukseen. Konsertissa molemmat artistit esittävät oman tuotantonsa lisäksi muutamia valikoituja joululauluja omina versioinaan. Seinäjoen Lakeuden Ristin konsertissa Irina esiintyy oman yhtyeensä kanssa. Kappaleiden sovitukset on istutettu kirkon miljööseen.

Jore Marjaranta esiintyy Lakeuden Ristissä akustisen kitaransa kera. Hän luo tunnelmaa konsertille myös tarinoimalla kappaleiden lomassa. Konsertissa kuullaan kertomuksia Joren uran varrelta, jonka lisäksi hän avaa kuulijoille laulujensa sisältöä.

Irina on noussut yhdeksi kotimaisen popin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki albumit ovat yltäneet platinakantaan. Hän on myös yksi ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa. Keväällä 2022 hän saavutti 1000 keikan merkkipaalun. Lokakuussa 2023 Irina tekee kauan odotetun konserttikiertueen.

Irina on jälleen tänä syksynä mukana suositun Ylen Elämäni biisi -sarjan viidennellä tuotantokaudella. Hän on ollut ohjelman vakioartisti ohjelman alusta saakka. Myös Jore Marjaranta nähdään Elämäni biisi -sarjan vakiovieraana.

Marjaranta tunnetaan 2000-luvun alussa startanneen soolouran useista menestyksekkäistä albumeista ja hittisingleistä Haaveet Kaatuu, Miten pelko lähtee ja Tiedän rakkaus elää.

Irina ja Jore Marjaranta: Tulkoon joulu -konsertti
Pe 2.12. Lakeuden Risti, Seinäjoki
Ovet avautuvat klo 18:00
Liput alkaen 42€ euroa
Ennakkolipunmyynti alkaa maanantaina 2.10. klo 10:00.
Ennakkoliput myy Tiketti

Tapahtuman Facebook event.

Artistien Facebook-sivut Irina | Jore Marjaranta