Where’s My Bible vahvistamaan Rockhopperin metallirosteria

Where’s My Bible ja Rockhopper Agency ovat lyöneet kättä päälle ja bändi liittyy osaksi Rockhopperin vahvaa metallirosteria.

Where’s My Bible on väkivahva metalliyhtye, joka musiikkissaan yhdistelee melodista death metallia ja black metal -vaikutteita. Bändin persoonalliseen tyylilajiin kuuluu nykyään muun muassa kansansoittimet ja skandinaavinen mytologia.

Yhtye kävi Etelä-Amerikan kiertueella syys-lokakuun aikana esiintyen Argentiinassa, Chilessä, Perussa ja Brasiliassa. Tämän jälkeen yhtye vetäytyi studion uumeniin viimeistelemään uutta albumiaan, jonka on määrä ilmestyä vuonna 2024. Tulevalta levyltä on jo julkaistu ensimmäinen single ”Fenir” Blood Blast Distributionin kautta.

Keikoille Where’s My Bible palaa uuden albumin myötä ensi vuonna.

Jussi Matilainen – Laulu
Toni Hinkkala – Kitara
Pasi Löfgren – Kitara
Juho Jokimies – Basso
Teppo Ristola – Rummut

Instagram | Facebook | TikTok | YouTube