Irina ja Knipi avaavat joulunodotuksen Kallion Kirkossa

Irina ja Knipi avaavat joulukuun konsertoimalla Kallion Kirkossa Helsingissä perjantaina 1. joulukuuta. Tulkoon joulu -konsertilla artistit tarjoavat tunnelmallisen tavan ryhtyä joulunodotukseen. Konsertissa molemmat artistit esittävät omaa tuotantoaan ja lisäksi ainakin Irina on luvannut versioida muutamia tunnettuja joululauluja.

 Liput konserttiin tulevat myyntiin keskiviikkona 27.9. klo 10:00 Tiketissä.

Irina on monipuolisella tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen popin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki jalbumit ovat yltäneet platinakantaan. Hän on myös yksi ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa. Keväällä 2022 hän saavutti 1000 keikan merkkipaalun.

 Lokakuussa 2023 Irina tekee kauan odotetun konserttikiertueen.

Irina on myös jälleen mukana suositussa Ylen Elämäni biisi -sarjan viidennellä tuotantokaudella.

Neljällä Emmalla palkittu laulaja-lauluntekijä Knipi julkaisi toisen sooloalbuminsa ”Valoilmiöitä” keväällä 2022. Egotripin perustajajäsenenä tunnettu Knipi on jättänyt vahvan jälkensä suomalaiseen pop-musiikkiin jo 90-luvulta lähtien. Hän on palkittu säveltäjä, joka on tehnyt hittejä lukuisille suomalaisille artisteille, myös Irinalle.

Irina & Knipi: Tulkoon joulu -konsertti
Pe 1.12. Kallion Kirkko, Helsinki
Liput 45 euroa
Ennakkolipunmyynti alkaa keskiviikkona 27.9. klo 10:00
Ennakkoliput: Tiketti

Tapahtuman Facebook event.