Olot kantaa Rockhopperin toimistolle oman tuolinsa, pistää oskillaattorit lämpenemään ja sytyttää röökin

Helsinkiläisen indiepop-yhtye Olot kantaa Rockhopperin toimistolle oman tuolinsa, pistää oskillaattorit lämpenemään, sytyttää röökin ja allekirjoittaa keikkamyyntisopimuksen.

Olot on maagisella soundillaan leijunut heti ensimmäisestä singlestään lähtien kuulijoiden sydämiin ja radioaalloille. Muun muassa YleX:n Nosteessa bändiksi Vahingossa ikävä -singlen julkaisun jälkeen nostettu Olot luottaa klassisen tarttuviin pop-koukkuihin, mutta tekee sen persoonallisella tavalla.

”Uusin sinkku Vahingossa ikävä leijailee haikeissa vaaleanpunaisissa pilvissä, mutta pitää jalat vahvasti tanssilattialla. Yhtyeen soundissa on jotain kiinnostavaa ja persoonallista”, Uuden Musiikin X -ohjelman Anne Lainto.

”Biisin tunnelma on samaan aikaan nostattava ja ahdistava, lupaava ja uhkaava, eikä lopputulema ole selvä – sen saanee jokainen kuulija päättää itse. Syntikkapoppikin voi olla syvällisempää ja tarkoituksellisempaa, kuten kaikki musiikki muodoistaan riippumatta”.
Desibeli.net Puhutaan takaperin -singlen arvostelussaan.