…And Oceans Rockhopperin edustukseen

Sinfonisen black metallin pioneeri …And Oceans solmi Rockhopperin kanssa diilin keikkamyynnistä. Rockhopper edustaa yhtyettä Suomessa.

Uutta albumia valmisteleva, aina omia polkujaan kulkenut …And Oceans perustettiin vuonna 1995 ja se toimi aktiivisesti aina 2000-luvun alkupuolelle asti. Bändi jäi tuolloin lopulta reilun kymmenen vuotta kestäneelle tauolle, joka päättyi vuoteen 2018 kun yhtye palasi takaisin lavoille ja lopulta työstämään uutta albumia. Tauon ja muutamien miehistön vaihdosten jälkeen, …And Oceans on nyt 2020-luvulla vahvempi versio itsestään kuin koskaan aiemmin!

Yhtye on julkaissut uransa aikana viisi kokopitkää albumia, joista viimeisin, erittäin hyvän vastaanoton sekä kriitikoiden että yleisön keskuudessa saanut, “Cosmic World Mother” julkaistiin toukokuussa 2020. Seuraaja tälle eli …And Oceansin sarjassaan kuudes albumi julkaistaan loppukeväästä 2022 ranskalaisen Season of Mist levy-yhtiön kautta. Tuleva levy on väkevää jatkoa edeltäjälleen sisältäen myös sekä uusia että tietynlaisia ”paluuta juurille” sisältäviä musiikillisia ratkaisuja.

…And Oceans Facebookissa, YouTubessa, Spotifyssa ja Instagramissa.

Sovitut keikat nähtävissä täällä.

Agentti: Eero Haula
eero@rockhopper.fi