Grillijono K.O.:lta tulossa uusi albumi – bändi Rockhopperin edustukseen

Turborockin lipunkantaja Grillijono K.O. julkaisee kakkosalbuminsa vielä tämän vuoden puolella. Bändi siirtyi myös Rockhopperin ohjelmatoimiston ja levy-yhtiön edustukseen ja tulossa on levynjukaisukiertue tämän ja ensi vuoden puolella.

Grillijono K.O. on edennyt vauhdilla genrensä kärkikastiin Suomessa. Eikä bändi ole nostamassa jalkaansa kaasupedaalilta. Uusi albumi Härmägeddon on siis jo valmiina purkissa ja kesällä ilmestyi ensimmäinen single ja video Golgatan kuningas tulevalta pitkäsoitolta.

Rokkia, punkkia ja metallia saumattomasti yhdistelevän Grillijono K.O.:n biiseissä kieli pysyy tiukasti poskessa eikä mikään tunnu olevan liian pyhä aihe irvailtavaksi. Kyytiä saavat muun muassa koti, uskonto ja ilmainen ämpäri, sekä suomalainen heteromies.

Bändin turboahdettua energiaa tihkuvat biisit ja keikat ovat nostattaneet yhtyeen suosiota tasaisen jyrkästi nousevalla tahdilla. Grillijono K.O.:lla on noin 10 000 kuukausittaista kuuntelijaa Spotifyssa ja esimerkiksi biisi Ei oo sun oma vika että oot niin vitun tyhmä rikkoo pian miljoonan kuuntelukerran rajan.

Bändin debyyttialbumi Napalmia korville ilmestyi vuonna 2021 ja debyyttijulkaisu Nyrkkipyykki EP vuonna 2016.

Kun kuulet nimen Grillijono K.O., tiedät takuuvarmasti saavasi tarttuvia riffejä ja oivaltavia popmelodioita, kitarasankarisooloja ja kitarisoja koettelevaa hardcorehuutoa.

Kokoonpano:
Lobo-Tommi – ääni, kitara
Räyghän – kitara, paappahuuto
Lars Von Queer – basso, laulu
Satasen Matti – rummut, symbaalit

Facebook | YouTube | Instagram | Spotify