”77” ja Rockhopper solmivat levytys- ja keikkamyyntisopimuksen

Vuodelta 2023 on lupa odottaa seiskaseiska-ramopunkin juhlavuotta, kun alan konkarit löivät hynttyyt yhteen ja astuvat estradille uuden ”77”-nimisen bändinsä kanssa. Yhtye on tehnyt Rockhopperin kanssa levytys- ja keikkamyyntisopimuksen, jonka seurauksena bändistä kuullaan lähitulevaisuudessa lisää uutisia niin julkaisu- kuin live-rintamalta.

Yhtyeen jäsenet eivät esittelyjä kaipaa. Laulaja-kitaristi Heko Keskellä on aiemmin tunnettu Heko Luumäkenä ja hänen sekä rumpali Kaide Haikosen historiasta löytyvät muun muassa sellaiset suomalaisen ramopunkin kruununjalokivet kuin Ne Luumäet, Rehtorit ja Pojat. Kitaristi Jukka Melametsä taas on vaikuttanut muun muassa Pelle Miljoonan lukuisissa kokoonpanoissa sekä Refreshmentsissä ja Mental Marketissa. Basisti Juuso Kallioinen puolestaan tunnetaan sellaisesta bändeistä kuin Rikoslaki, Sehr Schnell ja Atomirotta.

Esimakua ”77”:sta saatiin jo Mä en kättele enää diktaattoreita -videon muodossa, jonka julkaisua seurasi melkoinen pöhinä. Nykypäivän diktaattoreille ilkkuva video sai hurmaantuneen vastaanoton alan harrastajien piirissä, mutta se sai myös sosiaalisen median pimeän puolen mörrimöykyt heräämään. Stop-motion -tekniikalla toteutetulla videolla esiintyvät muun muassa Erdoganin ja Putinin näköiset pikku-ukot, joka saattoi saada internetin trollit kampanjoimaan yhtyettä vastaan. Muutama tunti videon julkaisun jälkeen Hekon tili YouTubessa katosi ilman varoituksia. Tili saatiin kuitenkin palautettua ja video on YouTubessa nähtävillä.

Pysykää kuulolla. Seiskaseiskasta kuullaan pian lisää!

”77”:n Facebook-sivut.