Ruotsalainen Thenighttimeproject on liittynyt Rockhopper-perheeseen

Ruotsalainen Thenighttimeproject on liittynyt Rockhopperin Suomen edustukseen. EX-Katatonia ja October Tide -kitaristi Fredrik Norrmanin perustaman Thenighttimeprojectin musiikki versoo samasta sukupuusta perustajansa aiemman Katatonia-yhtyeen kanssa. Tummasävyisessä ja melankolian läpikuultamassa musiikissa voi kuulla vaikutteita progressiivisesta rockista metalliin.

Thenighttimeproject on toistaiseksi julkaissut kaksi hyviä arvosteluja saavuttanutta albumia: vuonna 2016 julkaistun yhtyeen itsensä mukaan nimetyn debyytin ja vuonna 2019 ilmestyneen Pale Seasonin.

Fredrik Norrmanin lisäksi yhtyeeseen kuuluvat laulajakitaristi Alexander Backlund (Letters From The Colony), basisti Mattias Norrman (EX-Katatonia, October Tide, Trees Of Eternity) ja rumpali Jonas Sköld (October Tide, Letters From The Colony).

Thenighttimeproject
Facebookissa
Instagramissa 
Spotifyssa 

Kokoonpano:
Alexander Backlund – laulu, kitara
Fredrik Norrman – kitara
Mattias Norrman – basso
Jonas Sköld – rummut

Agentti: Tomi Asuintupa Email tomi@rockhopper.fi