Mørket löi räpylää päälle Rockhopperin kanssa

Juuri uuden komean version Kentin klassikosta Dom andra julkaissut Mørket siirtyy Rockhopperin edustukseen. Paluun tehnyt bändi on luonut nahkaansa ja laajentanut ilmaisuaan entisestään. Dom andra antaa tästä osviittaa.

Äkkiväärän metallin lipunkantaja valmistelee parasta aikaa uutta albumiaan, jonka myötä yhtye lähtee myös kiertueelle. Albumin ja kiertueen ajankohta julkaistaan myöhemmin.

Musiikillisesti Mörketin ilmaisussa kuuluvat aiempien Convergen ja Kvelertakin lisäksi Mastodonin kaltaisten modernien biisinkirjoituksen jättiläisten melodiankuljetus sekä vilpitön soittamisen ilo. Tai no, jääköön kuulijan itsensä päätettäväksi kuinka iloiselta voi kuulostaa yhtye joka ammentaa inspiraationsa inhimillisestä kärsimyksestä, kuolemasta, yliannostuksista, ja menetyksestä,sekä yhteiskunnan ja sen johtajien eripurasta ja väärinkäytöksistä.

Mørketin live-kunnon voi tsekata tulevana lauantaina Alppilan Kultaisessa Kulauksessa, jossa bändi esiintyy yhdessä Nevahööd Streetin ja Futile Promisen kanssa.
Illan Facebook-event.

Mørket Facebookissa ja Spotifyssa.