Lobster

Isolla kädellä ja suurella sydämellä rockmusiikkia työstävä Lobster on kuvannut musiikkiaan termillä organic rock, eli luomurock. Bändin soundi on kehittynyt vuosien varrella syvemmäksi ja monipuolisemmaksi. Lobster on lisännyt mausteita luomurock-keitokseensa. Makupalettia on lavennettu melodioilla, streetfood-rockilla ja lyyrisellä syvyydellä.

Laajan ohjelmiston ja kahden solistin (Ana & Zeko) ansiosta keikkojen menu on aina tilanteeseen sopiva. Bändin repertuaariin kuuluu useita covereitakin takavuosien isoista hiteistä, joita bändi soittaa keikoilla valikoiden tapahtumaan sopivat biisit.

Melodinen hardrock-bändi Lobster on julkaissut kolme albumia Love, Repect & Rock'n'Roll (2023), Killing Silence (2018) ja Carousel (2016). Kaikki albumit ovat laulustemmoja ja rouheita kitarariffejä säästelemättömiä perinteisiin nojaavia rocklevyjä.

Lobster on panostanut myös visuaaliseen puoleen ja useista yhtyeen julkaisemista singleistä on valmistunut myös musiikkivideo.

Kokoonpano:
Ana Kaunisto: laulu & kitara
Tomi Viitanen: kitara & taustalaulu
Sami Ketola: basso & taustalaulu
Zeko Takamäki: rummut & taustalaulu

Keikat

PäiväArtistiEsiintymispaikkaKaupunkiLiputMuuta
24.05.2024LobsterKultainen KulausSeinäjoki
Rockhopper Agency | Taidemaalarinkatu 12 A 13, 00430 Helsinki | email: rockhopper(at)rockhopper.fi | tel. +358(0)500 904 932
l