Juustopäät

Juustopäät laittoi isoimman vaihteen päälle ja kaasun pohjaan syksyllä 2022 julkaistulla, järjestyksessään kuudennella albumillaan "Mitä järkee!". Bändin esikuvia ja 90-luvun juuria kunnioittava pitkäsoitto sisältää tarttuvaa punkrockia sekä tiukkaa skeittipunkkia ilman turhia lisäaineita. Nyansseja levyltä ei kuitenkaan puutu, kuten kuultiinkin jo radiohitiksi muodostuneella, albumilta lohkaistulta "Taas kusit kaiken"-singlellä. Ska-poljentoinen biisi oli radioisoittolistoilla muun muassa Suomirockilla ja Radio Cityssä. 
 
Juustopäät julkaisi 90-luvulla neljä albumia, teki satoja keikkoja ja myi kultaa. Bändin tunnetuimpia hittejä olivat mm. Voit sä lopettaa?, Kun tyttö rakastui punkkariin ja Joki.
 
Vuonna 2015 paluun tehnyt bändi julkaisi viidennen albumin ”Jäljet” ja on sen myötä keikkaillut taas paljon. Energiaa ja hikeä tihkuvilla keikoillaan bändi on paaluttanut itsensä suomipunkin eturiviin – punkrock ei kuole koskaan!
 
Nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat Harri “Hade” Tuovinen (laulu ja basso), Jani “Jansku” Tanskanen (rummut ja laulu) ja Keke (kitara ja laulu).

Keikat

PäivämääräArtistiPaikkakuntaKeikkapaikkaLiputLisätietoa
06.05.2023JuustopäätIkaalinenIkaalinen SpaAlk. 21,90€
Rockhopper Agency | Taidemaalarinkatu 12 A 13, 00430 Helsinki | email: rockhopper(at)rockhopper.fi | tel. +358(0)500 904 932
l