Jimi Pääkallo

Viimeiset seitsemän vuotta tuottajana ja sanoittajana toiminut Jimi Pääkallo julkaisee uuden “Elämä Suomessa”-nimisen albumin  14. syyskuuta. Albumi on suomenkielinen ja sen kappaleet kertovat tarinaa 2000-luvun suomalaisuudesta ja rakkaudesta. Levyn voi nähdä myös artistin omana tarinana, jossa rehellinen kuvaus elämästä ja rakkaudesta näyttelee merkittävää osaa.

Ensimmäinen single, “Rakkauden nimeen” julkaistiin 20.7. ja muut kahdeksan kappaletta näkevät päivänvalon viikon välein joka torstai. “Rakkauden nimeen” kuvailee artistin omia tunteita ja suhdetta maailmaan. “Kappaleessa pohditaan tämän ajan ihmisyyttä omasta näkökulmastani”.

Albumi pitää sisällään modernisoitua stadionrokkia, mutta mukaan mahtuu myös rauhallisempaa akustisen kitaran sävyttämää balladia. “Halusin tehdä sydäntä rinnassaan kantavaa musiikkia. Kappaleet ovat täynnä sanaleikkejä, tarinankerrontaa ja elämän pohdintaa. Levy kertoo paljon myös omaa tarinaani”, Jimi Pääkallo kertoo.

Levyllä soittaa Pääkallon lisäksi Technicolourin kitaristi Tuomas ”Gary” Keskinen ja basisti Toni Hintikka sekä muutama vieraileva muusikko.

Keikat

PäivämääräArtistiPaikkakuntaKeikkapaikkaLiputLisätietoa
Rockhopper Agency | Taidemaalarinkatu 12 A 13, 00430 Helsinki | email: rockhopper(at)rockhopper.fi | tel. +358(0)500 904 932
l