Jatala

JATALA on vuoden 2019 The Voice of Finlandissa toiseksi sijoittuneen laulaja Jasse Jatalan kokoama yhtye, jonka juuret ovat teknisessä metallissa ja vuosituhannen alun vaihtoehtoisessa rockissa.

Jassen visio uudesta yhtyeestä alkoi konkretisoitua TVOFin jälkeen, kun pääkaupunkiseudulla vaikuttavasta ystäväpiiristä kokoonpanoon löytyi kokeneita tekijöitä (mm. I Revolt, Hanging Garden ja Seraphiel). Yhteinen sävel löytyi nopeasti, ja vahvantuntuista materiaalia syntyi jo ensimmäisessä tapaamisessa.

JATALAn musiikissa voi kuulla vaikutteita usealta vuosikymmeneltä, ja bändi haluaa tuoda modernin melodisen metallin keskelle tuulahduksen myös flanellipaitojen ja grungen tuoksua — musiikin, joka on ottanut lähtemättömän paikan yhtyeen jäsenten sydämissä.

Bändi on hionut hartaasti tulevaa materiaaliaan ja julkaisee ensimmäisen veretseisauttavan singlen The Knife 29. marraskuuta. Biisi on adrenaliininhuuruinen yhdistelmä teknistä taitoa, Jassen ainutlaatuista ääntä ja pulssia nostattavia riffejä.

Yhtyeen työstämää materiaalia on luvassa lisää vuoden 2020 aikana. JATALA odottaa malttamattomana pääsevänsä näyttämään terävyytensä myös keikoilla. Pyörremyrskyvaroitus!

Kokoonpano:
Jasse Jatala - laulu
Erik Halonen - kitara
Ville Marttila - kitara
Jussi Hämäläinen – basso

Artistilinkit

Keikat

PäivämääräArtistiPaikkakuntaKeikkapaikkaLiputLisätietoa
Rockhopper Agency | Taidemaalarinkatu 12 A 13, 00430 Helsinki | email: rockhopper(at)rockhopper.fi | tel. +358(0)500 904 932
l